De Olifant in de Porseleinkast

Donald Trump is verkozen tot de 45e president van Amerika.

De wereld is in shock.

 

Is dit wel zo'n grote verassing?

NEE, want alles gebeurt op de juiste manier, op de juiste tijd en p de juiste plaats. Alles gaat zoals het is bedoeld in het Grote Plan. Trump is nodig om als een Olifant in een porseleinkast, met oorverdovend lawaai alle heilige huisjes om te gooien die de gevestigde orde heeft bedacht om ons burgers in hun macht te krijgen en te houden, en zich alles toe te eigenen wat ons door Moeder Aarde wordt geschonken. Deze "mensen" worden rijk over de rug van hardwerkende mensen en ten koste van de mooie natuur van Moeder Aarde.

 

HET IS GENOEG GEWEEST

Dit grote cadeau, wat ons is gegeven door het Universum, is verpakt in een hele grote donderwolk. Die donderwolk is bedoeld voor degenen die de mensheid en moeder Aarde al eeuwenlang in een ijzeren wurggreep houden. Hun dagen zijn geteld.

Het Universum zegt: "Het is genoeg geweest" De natuur van Moeder Aarde is er voor iedereen en deze is gratis.

De wereld zoals wij die tot nu toe gekend hebben is ten einde.

Grote veranderingen zijn aanstaande.

De wereldeconomie zal drastisch veranderen ten goede van de gehele wereldbevolking.

Ieder individu zal weer de regie krijgen over zijn/ haar eigen leven.

Gezondheidszorg zal gratis worden.

Kleine zelfvoorzienende leefgemeenschappen zullen zich overal ter wereld gaan ontwikkelen en bereikbaar zijn voor iedereen.

Geld zoals we dit nu kennen, zal verdwijnen.

Het grote graaien zal stoppen. Degenen ie zich hieraan schuldig hebben gemaakt, zullen zich moeten verantwoorden voor hun daden. Dit is een wereldwijde ontwikkeling. Niemand zal hieraan ontkomen, want hetgeen zij hebben uitgemaakt zal niets meer waard zin.

 

Het Universum en de Engelen hebben hiertoe het startsein gegeven door Donald Trump de 45e president van Amerika te laten worden. Hij zal een begin gaan maken op een geheel eigen wijze met het verwijderen van de rotte appels uit het systeem. Dit is eerst nodig om straks op zuivere bodem de fundamenten te kunnen leggen voor de Nieuwe Wereld.

De Engelen vragen ons om Geduld en Vertrouwen te hebben in hun werk. Het al nog een aantal aardse jaren duren, voordat deze Nieuwe Wereld gestalte zal krijgen.

De komende vier jaren zullen in het teken staan van de Grote Zuivering. Grote schandalen zullen aan het Licht komen waarvan ons de rillingen over de rug zullen lopen. Niets blijft meer verborgen.

 

De stoelriemen kunnen vast, want we gaan met Volle Kracht Vooruit!

 

In Liefde en Licht

#MeinsjedeWeerd

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0