AngelWorXX

Healing en Coaching op Zielsniveau

De Zuivering van de Aarde

door feb 7, 2021Blog6 reacties

De uitzuivering van Moeder Aarde is begonnen. Het  maagdelijk witte sneeuwdek  geeft ons een klein inkijkje naar hoe de wereld er straks uit zal gaan zien. Nee, niet met sneeuw en ijs bedekt, maar Maagdelijk Zuiver en Sereen. Vol Liefde en Respect voor elkaar en voor alles wat er Leeft. Er zal alleen nog ruimte zijn voor de energie van Liefde en Licht.

We zijn onderweg, maar voordat het zover is, zal er nog heel veel moeten worden opgeruimd en verwijderd van het Aarde oppervlak. Alles wat de Nieuwe Wereld niet dient, zal eerst moeten worden opgeruimd voordat er gebouwd kan gaan worden aan het Nieuwe.  De Grote Verbouwing is in volle gang. Het oude wordt afgebroken en het nieuwe staat al klaar om geïnstalleerd te worden zodra hier ruimte voor is. De sneeuwstorm van vandaag levert een grote bijdrage aan de opruimig. Samen met de grote hoeveelheden sneeuw maakt hij de oppervlakte van de Aarde schoon. De wind blaast alles weg wat opgeruimd mag worden, de sneeuw absorbeert alles wat vervuild is en neemt het straks mee als ze weer verdwijnt door de zonnestralen waardoor ze Verlicht en Verwarmd wordt.

Er moet nog heel veel gebeuren. Er zijn veel handen nodig om de Nieuwe Wereld straks op te gaan bouwen. Het is daarom nodig dat er nog veel meer mensen wakker gaan worden en de inzichten gaan ontvangen van hetgeen er werkelijk speelt in de wereld en dat ze al die tijd in een illusie geleefd hebben die ze voor waarheid hebben aangenomen.

In deze koudeperiode is het goed om bij jezelf naarbinnen te gaan. Voel in jezelf waar nog stukken zitten die Heling nodig hebben en stuur deze de heling waar ze om vragen. Vraag hulp als het je niet lukt om deze stukken goed te kunnen Helen. De Tijd van Heling en Zuivering is NU. Laat alles los wat niet meer bij je past, zodat jouw energie weer vrij kan stromen.

Heb je al een beeld van de Nieuwe Wereld, zoals deze er voor jou zal gaan uitzien? Nee? Dan wordt het tijd voor jou om hiermee te gaan beginnen. Wat is jouw Allergrootste Droom? Waar word jij gelukkig van? Schrijf het voor jezelf op en ga het daarna visualiseren. Deze methode is zo Krachtig, dat je met jouw Intenties alles kunt manifesteren wat Goed is voor jou en wat bij jouw Zielenopdracht past. Gedachten en Visualisaties zijn Krachten. Pas ze toe in jouw leven.

In Liefde en licht

Meinsje de Weerd