Hier vind je alle diensten van AngelWorXX

Healing met Boodschap


Tot 31 januari
€ 19,50

 
Het lijkt wel of niets wil lukken. Alsof er een onzichtbare muur staat, die jou de weg verspert en het kost je enorm veel energie om iets voor elkaar te krijgen. Als je niet oppast raak je uitgeput. Het zou dan zomaar kunnen dat er èèn of zelfs meerdere blokkades jou het leven zuur maken. Ze kunnen zelfs fysieke en mentale klachten veroorzaken.
In deze tijd komen oude pijnen naar boven die graag verwerkt en losgelaten willen worden. Sommigen hebben hun oorsprong in vorige levens en vragen nu om geheeld te worden.
Door een Healing op Afstand te doen, kan ik bij jou de blokkades en achterliggende oorzaken invoelen en aanwijzen. Hier kun jij dan weer mee aan de slag. 
Een Healing op Afstand duurt een half uur. Hierna krijg jij de Boodschap van jouw Healing toegestuurd per E-mail.

 

Kleine Healing

€ 13,75


 
Voor extra ondersteuning.
De Healing op afstand is ideaal als je even wat extra ondersteuning nodig hebt, bijvoorbeeld als je herstellende bent of ondersteuning kunt gebruiken bij jouw ascentie proces. Doordat de lichtfrequenties steeds hoger worden en met grote snelheid in ons systeem worden geplaatst door het universum, kan ons fysieke lichaam dit soms even niet bijhouden. Het resultaat is dan vaak extreme vermoeidheid, soms met flinke hoofdpijn, die niet overgaat na een goede nachtrust. De Healing op afstand is dan een goede ondersteuning. De Healing op afstand duurt 15 minuten. 

Healing voor Dieren€ 13.75Net als wij mensen, hebben ook dieren last van de verhoogde energieën en kunnen hier lichamelijke klachten door krijgen. Dit komt doordat het systeem van het dier de verhoogde energietrillingen niet kan verwerken en zodoende blokkades veroorzaakt. Er ontstaat dus filevorming in de verwerking van de energie. Healing kan hierbij een groot verschil betekenen voor het dier. Samen met de Aartsengelen Michaël en Rafaël zorg ik ervoor dat de ophoping van energie wordt opgelost. Na de Healing zal het dier zich weer beter voelen, omdat zijn energie weer vrij kan stromen.
Healing voor dieren geef ik standaard op afstand, dit is ook rustiger voor het dier zelf. Omdat dieren de Helende Energie sneller opnemen in hun systeem, hoeft de Healing maar een kwartier gegeven te worden. Net als bij de Healing voor mensen, schrijf ik op wat ik tijdens de Healing voel en doorkrijg. Deze boodschap krijg je na de healing van jouw dier via email toegestuurd.

Angel Healing

€ 12,- per kalendermaand 


Angel Healing is een groepshealing die wekelijks op afstand gegeven wordt. Deze Healing is in het leven geroepen omdat dit in de huidige tijd van loslaten en veranderingen broodnodig is. We zijn op weg naar de 5e dimensie en daar is geen ruimte voor alle oude stukken van pijn, boosheid en verdriet. Deze stukken dragen we vaak al vele levens met ons mee en zitten heel diep verankerd in onze ziel. Angel Healing werkt heel diep in op deze stukken en eenmaal aangeraakt is er geen weg meer terug om ze vast te zetten. Alles zal worden losgetrild uit ons systeem en dit kan soms heel heftig aanvoelen. We kunnen zelfs even een poosje op pauze gezet worden door de Aartsengelen Michaël en Rafaël om ons systeem de ruimte en de rust te geven om alles te verwerken en los te laten. Het zal soms lastig zijn, maar het is zeker de moeite waard, want waar ruimte ontstaat kan licht en liefde worden ontvangen.
 
De feiten op een rijtje
•       Angel Healing duurt 30 minuten
•       De boodschappen van de Angel Healing krijg je per email toegestuurd
•       Voor de Angel Healing wordt een bijdrage van € 12,- per kalendermaand gevraagd. 
•       Angel Healing wordt wekelijks gegeven op donderdagavond van 20.00 – 20.30 uur. 
•       Door de lange tijdsduur zal de Angel Healing lang en diep inwerken op jouw systeem. Dit is nodig om de resten van de oude energie los te maken en te verwijderen. 
 
Wil jij jouw oude pijnstukken liefdevol aan laten rake en helen? Meld jezelf dan aan voor de Angel Healing en heel jezelf terwijl je heerlijk ontspannen de energie van de Angel Healing ontvangt.
 
 
Wil je meedoen met de Angel Healing? 
Bestel dan vandaag nog  jouw Angel healing via onderstaande Button: 
Je kunt eenvoudig betalen via iDEAL, Bancontact of creditcard. Na jouw betaling doe je mee met de wekelijkse Angel Healing en word je toegevoegd aan de emaill

Consult

Consult 60 minuten
€ 55,-

Met een consult van 60 minuten kun je alle kanten op:
Losse SOUL-Healing
Foto reading
KaartleggingLosse SOUL-Healing

SOUL-Healing is coaching en heling op diep zielniveau voor
Lichaam
Geest
Ziel
SOUL-Healing is een coaching en healing programma dat op jou en jouw behoeften is afgestemd. Samen met AE Michaël zal ik jou begeleiden bij het helen van alle blokkades. Samen met AE Michaël daal je af in de diepten van jouw ziel en hij zal jou helpen om daar alles wat aan de oorsprong ligt van jouw blokkades te helen van binnenuit. Je gaat dus zelf, onder begeleiding van AE Michaël en mij aan het werk.
 
De sessie
Een sessie duurt 60 minuten en vindt plaats door middel van Zoom videobellen. De sessie wordt begeleid door AE Michaël. Hij geeft mij door wat er op het moment van de sessie nodig is. We zullen de diepte induiken en blokkades gaan helen. Zowel van dit leven als van vorige levens en zo nodig tot aan de oorsprong. Ook jouw Innerlijk Kind kan aan bod komen en om heling vragen.

De losse SOUL-Healing is uitsluitend bedoeld om specifieke uitdagingen aan te pakken die geen traject nodig hebben.

O

Foto reading

Een foto reading kan aangevraagd worden voor jezelf een dier of een andere persoon als je een vraag hierover hebt. Voor een foto reading voor een andere persoon die nog in leven is, dien je altijd toestemming te vragen aan de desbetreffende persoon.
De foto reading is altijd op afstand. De antwoorden schrijf ik voor je op en stuur ik je na afloop van de reading via email toe.

O

Kaartlegging

Een kaartlegging doe ik met de lenormand kaarten. 
Een voorspellende kaartlegging kan ik doen voor een periode van 3 maanden.
Deze is altijd op afstand. Na de legging krijg je de uitgebreide voorspelling via email toegestuurd.


SOUL-Healing 

Zes Sessies

€ 330,00


SOUL-Healing is coaching en heling op diep zielniveau voor
Lichaam
Geest
Ziel
SOUL-Healing is een coaching en healing programma dat op jou en jouw behoeften is afgestemd. Samen met AE Michaël zal ik jou begeleiden bij het helen van alle blokkades. Samen met AE Michaël daal je af in de diepten van jouw ziel en hij zal jou helpen om daar alles wat aan de oorsprong ligt van jouw blokkades te helen van binnenuit. Je gaat dus zelf, onder begeleiding van AE Michaël en mij aan het werk.
 
De sessie
Een sessie duurt 60 minuten en vindt plaats door middel van Zoom videobellen. Alle sessies worden altijd begeleidt door AE Michaël. Hij geeft mij door wat er op het moment van de sessie nodig is. We zullen de diepte induiken en veel situaties en blokkades gaan helen. Zowel van dit leven als van vorige levens en zo nodig tot aan de oorsprong. Ook jouw Innerlijk Kind zal aan bod komen en om heling vragen. Het kan voorkomen dat er tijdens een consult duidelijk word dat er een healing op afstand nodig is. In dat geval zal er een gedeelte van de sessie worden besteedt aan de healing. Dit zal plaatsvinden op advies van AE Michaël en AE Rafaël. Mocht er een boodschap doorgegeven worden, dan schrijf ik deze voor je op en krijg je deze na afloop van de healing via email toegestuurd.

Over Meinsje
Vanuit mijn eigen ervaringen in het leven ben ik een Luisterend oor, Coach en Healer voor iedereen die met zichzelf, het leven en de buitenwereld in de knoop zit en dit wil helen.
Ik weet hoe het voelt om blokkades te hebben.
Ik weet hoe het voelt als hierdoor je energie niet kan stromen.
Ik weet hoe het voelt om je niet gewenst, niet gehoord en niet gezien te voelen.
Ik weet hoe het voelt om steeds opnieuw te horen te krijgen dat je niet goed genoeg bent.
Ik weet hoe het voelt om keer op keer vernederd en gepest te worden en afgesloten te zijn van alles en iedereen.
Vanuit deze ervaringen kan ik jou helpen op te staan.
Samen met AE Michaël ga ik jou helpen om jouw blokkades te helen en te verwijderen van binnenuit, zodat jouw energie weer kan gaan stromen.
Ik laat jou weer in contact komen met jouw gevoel.
Samen met jou, stapje voor stapje loop ik naast jou.
Zij aan zij ondersteun ik jou net zolang tot jij weer heel voorzichtig jouw eigen stapjes kunt gaan zetten.
Jij zult weer gaan lopen op jouw Pad van Licht.
Stapje voor stapje ga je voorwaarts op je pad, waarbij je steeds opnieuw hobbels en uitdagingen tegenkomt. Ik laat je zien hoe jij met deze uitdagingen om kunt gaan en deze te leren zien als grote zegeningen.
Ik laat je zien hoe je om kunt gaan met anderen die vanuit het ego op jou reageren, zodat jij jezelf nooit meer hoeft te verstoppen of klein te maken.
Jij mag gezien worden in al jouw grootsheid en je mag jouw leven in al haar grootsheid aanvaarden en omarmen.

SOUL-Healing wordt aangeboden in trajecten van drie maanden. Dit zijn zes sessies. Aan het einde van ieder traject bespreken we samen met AE Michaël of we de SOUL-Healing kunnen afronden, of dat er nog meer SOUL-Healingen nodig zijn.
 
Waarom trajecten van drie maanden?
Omdat SOUL-Healing heel intensief is. We zullen de tijd nodig hebben om de lagen die één voor één naar boven gaan komen rustig de tijd te geven om te helen, te verwerken en los te laten. Dit geeft meer rust en lichaam, geest en ziel krijgen de tijd om alles op elkaar af te stemmen.

Wil je weten of SOUL-Healing iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met mij via het contactformulier.
De SOUL-Healing trajecten kunnen ook in maandelijkse termijnen betaald worden. Neem hiervoor even contact op met mij via het contactformulier.