Tevreden over AngelWorXX?

Laat dan een bericht achter in het gasten boek

Commentaren: 4
 • #4

  Yolanda Patricia (vrijdag, 16 oktober 2020 13:49)

  Wat kan ik zeggen over Meinsje? Ze slaat de spijker op zijn kop. Ze is liefdevol en warm.
  Ik heb bij haar het drieluik SOUL healing gedaan en het heeft me zoveel gebracht.
  Alleen al het vertellen aan Meinsje van mijn ervaringen uit het verleden bracht healing.
  Ze zegt exact de juiste dingen en ze begrijpt precies waar het over gaat. En je voelt dat er instant healing plaats vindt.
  In de SOUL healing kwam iets totaal onverwachts en verrassends naar voren. Wat een mooi proces was het, waarbij ik zelfs mijn vader iets kon brengen. Ik keek naar iedere sessie uit. Meinsje heeft een hele bijzonder gave en is een bijzondere, hartverwarmende en mooie vrouw. Dat ze bijgestaan wordt door de engelen is meer dan duidelijk.
  Ze geeft je ook nog eens prima en krachtige tools mee voor het dagelijks leven.
  Ze doet alles met heel veel toewijding, ze is er echt voor je, neemt ruim de tijd tot dingen echt verwerkt zijn en je voelt je heel welkom bij haar. Het is niet uurtje-factuurtje en als het klaar is, zoek het maar uit verder. Integendeel. Dankjewel Meinsje!

 • #3

  Mieke (zaterdag, 08 februari 2020 12:57)

  Meinsje is een hele fijne vrouw die je steunt en begeleid daar waar nodig is. Ik ben er nog niet maar door haar hulp ga ik er wel komen. Veel dank daarvoor.�

 • #2

  Cindy (zaterdag, 07 december 2019 14:33)

  Een erg fijne healing gehad bij Meinsje en haar Engelen! Er is veel in werking gezet en worden negatieve energie bij mijn weggehaald!

  Erg bedankt Meinsje voor deze prachtige ervaring!

 • #1

  Yolanda (zondag, 06 oktober 2019 14:58)

  Ik ben enorm blij met de begeleiding die Meinsje mij samen met de engelen geeft. Haar energie is puur, oprecht en liefdevol. Je merkt dat er een hoop gebeurt en dat het je een duwtje in de juiste richting geeft zolang je zelf ook ervoor openstaat en je laat begeleiden. Geweldig teamwork op deze manier.