AngelWorXX

Healing en Coaching op Zielsniveau

Over AngelWorXX

Graag wil ik mezelf even aan je voorstellen. Ik ben Meinsje de Weerd. Ik ben op 30 juli 1958 geboren in Leidschendam, waar ik nog steeds met veel plezier woon en werk. Als kind voelde ik mezelf al een buitenbeentje en werd op school vaak gepest. Zelfs sommige leerkrachten deden hieraan mee. Dit ging door tot en met de middelbare school. Hierdoor werd ik onzeker en kreeg ik een minderwaardigheidsgevoel.

Na mijn schooltijd ben ik als meisje van 17 gaan werken in de zorg en mocht daar kennismaken met de vergeetachtige ouderen. Hier had ik meteen mijn hart aan verpand. Wat een mooi en dankbaar werk was dit. Ik heb dit werk 27 jaar mogen doen in verschillende instellingen waar ik de laatste jaren avond en nachtdiensten draaide, want mijn lichaam begon te protesteren tegen de zware belasting die dit mooie werk met zich meebracht. Dit hield ik vol tot mijn lichaam het letterlijk en figuurlijk opgaf. Mijn lichaam was op en mijn geest was leeg van het vechten tegen het onvermijdelijke vertrek uit de zorg. Daar zat ik dan. Nog geen 50 jaar oud en totaal uitgeput met een lichaam dat aan alle kanten protesteerde. Ik had een Burn-out.

Wat nu?

Wat moest ik doen?

Ik stond volledig in de overlevingsstand, want ik diende toch mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij? Ik kon toch niet zomaar thuis blijven zitten? Mijn gedachten waren één grote chaos en vlogen alle kanten op. Ik voelde mezelf een loser en ik was nergens goed voor. Dit was vroeger al zo vaak tegen mij gezegd in mijn kindertijd. Ze hadden toch gelijk gekregen. En zo trokken mijn gedachten over mezelf mij steeds verder naar beneden en dreigde in een depressie te belanden. Gelukkig ben ik mijn hele leven al positief en creatief ingesteld en dat zorgde ervoor dat die depressie geen kans kreeg zich te manifesteren. Ik ging op zoek naar alternatieven om mezelf weer op de kaart te zetten. Ik wilde mensen blijven helpen.

Via een aantal omzwervingen kwam ik uiteindelijk uit bij de opleiding Life Coach die ik ben gaan volgen. Allereerst om mezelf te helpen helen onder leiding van de begeleidende coaches daar. Langzaam maar zeker kwam ik uit mijn dal en ben na mijn Life Coach Reiki I en II gaan doen. Toen gingen mijn lijntjes naar Boven (weer) open en is mijn spirituele ontwikkeling begonnen. Ik heb hierna nog veel verschillende workshops gevolgd, waaronder kennismaken met mijn Geleide Gids (die ik u zelf in een online jasje heb gestoken) en leren communiceren met dieren.

Ik heb in die tijd heel veel boeken gelezen die over het werken en Helen met Engelen gingen. Hier heb ik veel van geleerd en heb uiteindelijk ook een workshop gevolgd over hoe ik kon werken  met Engelen. Mijn reiki sessies veranderden geleidelijk aan in Healing sessies samen met de Aartsengelen Michaël en Rafaël. Sindsdien zijn AE Michaël en AE Rafaël mijn vaste maatjes bij mijn werkzaamheden als Coach en Healer. Mijn Coaching en Healing heb ik op aanraden van deze twee Aartsengelen bij elkaar gevoegd in de SOUL-Healing. Hierdoor kan ik heel veel mensen helpen die vastzittende blokkades hebben. Samen met de Aartsengelen Michaël en Rafaël kan ik de blokkades helpen helen en opruimen, zodat de energie weer vrij kan stromen. Bij al mijn sessies is Michaël altijd degene die de gang van zaken begeleidt en leidt en de boodschappen doorgeeft die van belang zijn voor degenen die ik behandel of ondersteun. Bij de coaching en/of SOUL-Healing hanteer ik mede hierom geen vastomlijnd behandelplan. Alles gaat vanuit de begeleiding van AE Michaël en wat er op dat specifieke moment nodig is.

 

Wil je meer weten?

Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier

14 + 12 =