Over AngelWorXX

Wat kan AngelWorXX voor jou betekenen?

 • Jou en jouw ongeboren kindje spiritueel begeleiden
 • Je helpen om weer terug komen in je eigen Kracht
 • Je helpen het verleden te Helen en jou weer laten Stralen vanuit jouw Innerlijke Kracht
 • Je inzicht bieden in jouw situatie
 • Het verwijderen van blokkades
 • Het verwijderen van entiteiten
 • Je helpen met achtergrond informatie over jouw situatie
 • Je helpen met een boodschap van jouw Gids
 • Je helpen met een Healing

Bij AngelWorXX kan dit allemaal.

Ook zijn er combinatie-consulten mogelijk.

Allemaal speciaal op jou afgestemd, want niemand is hetzelfde.

 

 Wil je en reading, dan is dit mogelijk door middel van:

 • Contact maken met de Ziel die bij jou geboren wil worden
 • Automatisch Schrift (Boodschap van jouw Gids)
 • Het raadplegen van de Akasha Kronieken
 • Communiceren met Dieren

 

Afspreken?

Kijk Hier

 

Wil je eerst meer weten?

Neem dan contact op via het contactformulier

Angelworxx.nl heeft als missie om de geknakte Ziel van de Vrouw weer in haar Kracht te zetten, het verleden te Helen en weer voluit te Stralen vanuit de Innerlijke Kracht.

 

Met Coaching en Healing neem ik je bij de hand en leid ik jou Liefdevol omhoog, terug naar het Licht waarna jij jouw Licht weer de wereld in kunt laten schijnen.

 

 

 

Vanuit mijn eigen ervaringen in het leven ben ik een Luisterend oor, Coach en Healer voor de vrouw die met zichzelf in de knoop zit.

Ik weet wat het is om je niet gewenst, niet gehoord en niet gezien te voelen.

Ik weet hoe het voelt om steeds opnieuw te horen te krijgen dat je niet goed genoeg bent.

Ik weet hoe het voelt om keer op keer vernederd en gepest te worden en afgesloten te zijn van alles en iedereen.

 

Vanuit deze ervaringen kan ik jou helpen op te staan.

Ik laat jou weer in contact komen met jouw gevoel. Samen met jou, stapje voor stapje loop ik naast jou. Zij aan zij ondersteun ik jou net zolang tot jij weer heel voorzichtig jouw eigen stapjes kunt gaan zetten.

Ik leer jou weer opnieuw lopen op jouw Pad van Licht.

Stapje voor stapje ga je voorwaarts op je pad, waarbij je steeds opnieuw hobbels en uitdagingen tegenkomt. Ik leer je hoe jij met deze uitdagingen om kunt gaan en deze te leren zien als grote zegeningen.

Ik leer je hoe je om kunt gaan met anderen die vanuit het ego op jou reageren, zodat jij jezelf nooit meer hoeft te verstoppen of klein te maken.

 

Jij mag gezien worden in al jouw grootsheid en je mag jouw leven in al haar grootsheid aanvaarden en omarmen.

AngelWorXX.nl zet zich vanuit Liefde en Licht in voor haar medemens die even geen uitweg meer ziet te midden van de chaos waarmee het ego ons bestookt en omver wil blazen.

Doormiddel van Coaching en Healing worden er openingen gecreëerd en kan Licht en Liefde de chaos binnendringen en van binnenuit Heling tot stand brengen in lichaam en ziel.

 

AngelWorXX stelt zich tot doel om Licht, Onvoorwaardelijke Liefde en Heling te sturen naar hen die het nodig hebben. Om rust te creëren in de levens en harten van hen die onder onrust, angst en ziekte gebukt gaan.

 

Ik steek een helpende hand toe en ben een baken van Licht voor hen die hun pad in duisternis lopen en niet weten welke kant ze op moeten gaan.

 

In al mijn grootsheid zal ik overal lichtjes ontsteken waar duisternis heerst en het voeden met mijn onvoorwaardelijke Liefde, zodat deze kleine lichtjes felle bakens van Licht zullen worden die iedereen verlichten.

 

Dit doe ik door mijn kennis te delen in de vorm van online trainingen en cursussen, de wekelijkse gratis Angel Healing en de boodschappen die ik tijdens deze Groepshealing mag ontvangen.

 

Ik ben Meinsje de Weerd, het gezicht achter AngelWorXX, mijn praktijk aan huis in Leidschendam.

Ik woon hier met veel plezier, samen met mijn twee lieve katjes Luna en Gringo.

 

Wie BEN ik en wat is mijn achtergrond?

Tijdens mijn werk als Healer/ Life-Coach put ik uit de vele ervaringen die ik heb verzameld gedurende mijn leven op aarde.

Mijn ervaringen bestaan uit ongewenst voelen, gepest worden op school, mezelf minderwaardig voelen, omdat mij veelvuldig is verteld dat ik “het niet kan”, dat het te hoog voor mij gegrepen zou zijn. Mijn hele leven lang is er door anderen bepaald wat ik wel en niet zou doen. Heb ik altijd alles achter anderen opgeruimd, zodat ze zelf geen verantwoording hoefden af te leggen over hun daden.

Ik was niet echt gelukkig, ik deed alsof en ik geloofde er zelf nog in ook.

Mijn lichamelijke gezondheid ging met sprongen achteruit, maar ik bleef uit plichtsbesef maar doorgaan.

Ik leefde op pijnstillers en kon daardoor mijn werk in de zorg nog “gewoon” blijven doen.

Niet dus.

Uiteindelijk gaven zowel mijn lichaam als mijn geest aan dat het niet meer ging en ik kwam in een burn-out terecht

Op dat moment besefte ik dat ik de enige persoon ben die mijn leven kon veranderen.

 

Er moest iets veranderen.

Langzaam maar zeker begon ik mezelf te realiseren dat ik het roer compleet om zou moeten gooien, wilde ik mezelf staande kunnen houden in het leven. Ik had toen een gezin met een man die de hele week hard werkte en zich in het weekend bezighield met zijn hobby, twee drukke kinderen een halve dierentuin en een baan in de thuiszorg.

Veel ballen in de lucht te houden dus.

Het werk in de zorg, wat ik met veel liefde deed, moest ik vaarwel zeggen vanwege fysieke klachten.

Daar zat ik dan.

Wat nu? Ik wilde niet bij de pakken neer gaan zitten en ging op zoek naar alternatieven om mensen te kunnen blijven bijstaan.

 

Via een netwerkmarketingbedrijf kwam ik in contact met een Life-coach waar ik workshops volgde en uiteindelijk de opleiding tot Life-coach ben gaan volgen. In eerste instantie om inzicht te krijgen in mijn eigen leven en mijn eigen gewoontes, die ervoor hadden gezorgd dat ik in een burn-out terecht was gekomen.

Geen gemakkelijke opgave, maar het is toch gelukt.

Vervolgens ging ik naar beurzen om daar mezelf en mijn werk te promoten.

Daar kwam ik in contact met een Reikimaster, die mij zover kreeg om een reiki cursus bij haar te komen volgen.

Eerst reiki I en II gedaan binnen drie maanden. Hierna werden mijn intuïtieve kanalen geopend. Dit was behoorlijk heftig, omdat mij niet was verteld hoe ik mij moest beschermen tegen alles wat er bij mij binnen kwam.

Gelukkig kwam ik toen iemand tegen die die mij daarbij kon helpen. Zij heeft mij ook kennis laten maken met mijn Geleidegids, een bijzondere eerste ervaring via automatisch schrift.

 

Er kwamen steeds meer mooie dingen op mijn pad: Leren communiceren met dieren; Werken en Helen met Engelen; De Reiki symbolen werden door Aartsengel Michaël bij mij verwijderd omdat ik ze niet meer nodig had: Ik mocht met de Engelen gaan samenwerken tijdens de Healingen.

Mij werd in juli 2015 gevraagd door de Engelen of ik een wekelijks terugkerende gratis groepshealing wilde gaan doen: de Angel Healing.

In mijn praktijk mocht ik de Healingen gaan uitbreiden voor specifieke groepen mensen met coaching, zie hiervoor de pagina prijzen & bestellen, of kijk het filmpje bovenaan deze pagina.

Er kwamen Lenormand kaarten en Engelenkaarten waarmee ik mooie readings mocht geven en ook de Akasha Kronieken waarmee ik mag samenwerken.

Inmiddels mag ik verder op mijn Pad en houd ik mij steeds meer bezig met het Helen van de Ziel.

 

Wil je een kaartlegging, dan kan ik jou doorverwijzen naar een zeer kundige dame:

Lichtwerker Sannie '81

 

Alles wat ik aanbied in mijn praktijk zet ik neer vanuit mijn eigen gevoel en ervaring en in samenwerking met de Aartsengelen Michaël en Rafaël.

Ik kan jou vanuit mijn eigen levenservaringen helpen om jou weer op jouw voeten te zetten, in jouw Kracht te gaan staan en de volgende stap te zetten in jouw leven.

 

Vind jij het tijd om het anders te gaan doen in jouw leven of heb je hulp nodig bij het (opnieuw) vinden van jouw Pad van Licht?

Zet dan de eerste stap en maak een afspraak met mij.

 

 

Hartegroet,

Meinsje