Wat vinden anderen van AngelWorXX

Hier kun je de ervaringen lezen van Cliënten van AngelWorXX
Wil jij ook jouw ervaringen delen? Stuur dan een reactie via het contactformulier.

Lieve, lieve Meinsje, 


Even een update over Kobus… 
Hij is zo blij, ik zie echt dat hij veranderd! Hij loopt trots met zijn kop omhoog en al kwispelend, ook kijk hij me veel aan ( dat deed hij eerst niet, weinig oogcontact). Nu kijkt hij of hij wil zeggen, kijk hoe mooi ik ben.. als ik dan zeg “ ja je bent een hele mooie meneer” dan gaat hij nog harder kwispelen. 

Zo fijn om te zien ♥️♥️♥️ 

Veel liefs 🍀🍀🍀 
Lillian

~~~

Wat kan ik zeggen over Meinsje? Ze slaat de spijker op zijn kop. Ze is liefdevol en warm.
 Ik heb bij haar SOUL-Healing gedaan en het heeft me zoveel gebracht.
 Alleen al het vertellen aan Meinsje van mijn ervaringen uit het verleden bracht healing.
 Ze zegt exact de juiste dingen en ze begrijpt precies waar het over gaat. En je voelt dat er instant healing plaats vindt.
 In de SOUL-Healing kwam iets totaal onverwachts en verrassends naar voren. Wat een mooi proces was het, waarbij ik zelfs mijn vader iets kon brengen. Ik keek naar iedere sessie uit. Meinsje heeft een hele bijzonder gave en is een bijzondere, hartverwarmende en mooie vrouw. Dat ze bijgestaan wordt door de engelen is meer dan duidelijk.
 Ze geeft je ook nog eens prima en krachtige tools mee voor het dagelijks leven.
 Ze doet alles met heel veel toewijding, ze is er echt voor je, neemt ruim de tijd tot dingen echt verwerkt zijn en je voelt je heel welkom bij haar. Het is niet uurtje-factuurtje en als het klaar is, zoek het maar uit verder. Integendeel.
Dankjewel Meinsje!
Yolanda

~~~

Meinsje is een hele fijne vrouw die je steunt en begeleid daar waar nodig is. Ik ben er nog niet maar door haar hulp ga ik er wel komen.
Veel dank daarvoor.
Maaike

~~~

 Ik ben enorm blij met de begeleiding die Meinsje mij samen met de engelen geeft. Haar energie is puur, oprecht en liefdevol. Je merkt dat er een hoop gebeurt en dat het je een duwtje in de juiste richting geeft zolang je zelf ook ervoor openstaat en je laat begeleiden.
Geweldig teamwork op deze manier.
Yo

~~~

Thema Healing voor het basischakra heb ik ervaren als iets magisch.
Zo mooi met alles gewoon. Dit kun je het beste zelf ervaren.
Praktijk Angelworxx heeft mij hierbij maar ook bij vele andere dingen geholpen.
Dit kun je het beste zelf ervaren, echt een aanrader.
Sandra

~~~

Bij Meinsje voel je de liefde en oprechtheid als je contact met haar hebt. Ook 3 healings sessies met mijn hond gevolgd en sinds die tijd zit hij weer zo goed in zijn vel. Hoor ook van andere dat hij zo veranderd en vrolijk is geworden. Heel erg dankbaar  daarvoor ..
Lilian

~~~


 Gewoon goede plaats praktisch.
Sophie

~~~

 Heel dankbaar aan de engelen en lichtmeesters en van Meinsje.
Jo

~~~ 

 Er is meer tussen hemel en aarde
Nonja

~~~

 Heel mooi warm.
Het doet wat met je schitterend.
Adriana

~~~

 Jij hebt hele mooie verhalen voor ons die allemaal goed waar zijn die ook veel met liefde en rust voor ons lichaam te maken hebben, want die gaat ook voor omdat wij daar ook rustig mee zullen leven om dan ook op die manier met ons lichaam ook veel te wandelen in de natuur omdat wij daar ook vandaan komen en s,avonds ook vroeg te gaan slapen om veel rust te houden voor de volgende dag. Dat is dan ook wel nodig voor sommige mensen zoals ik .
Conrad


 ~~~