Recensies

Lieve, lieve Meinsje,

Even een update over Kobus… Hij is zo blij, ik zie echt dat hij veranderd! Hij loopt trots met zijn kop omhoog en al kwispelend, ook kijk hij me veel aan ( dat deed hij eerst niet, weinig oogcontact). Nu kijkt hij of hij wil zeggen, kijk hoe mooi ik ben.. als ik dan zeg “ ja je bent een hele mooie meneer” dan gaat hij nog harder kwispelen.

Zo fijn om te zien ♥️♥️♥️

Veel liefs 🍀🍀🍀

Lillian

Wat kan ik zeggen over Meinsje? Ze slaat de spijker op zijn kop. Ze is liefdevol en warm.
Ik heb bij haar het drieluik SOUL healing gedaan en het heeft me zoveel gebracht.
Alleen al het vertellen aan Meinsje van mijn ervaringen uit het verleden bracht healing.
Ze zegt exact de juiste dingen en ze begrijpt precies waar het over gaat. En je voelt dat er instant healing plaats vindt.
In de SOUL healing kwam iets totaal onverwachts en verrassends naar voren. Wat een mooi proces was het, waarbij ik zelfs mijn vader iets kon brengen. Ik keek naar iedere sessie uit. Meinsje heeft een hele bijzonder gave en is een bijzondere, hartverwarmende en mooie vrouw. Dat ze bijgestaan wordt door de engelen is meer dan duidelijk.
Ze geeft je ook nog eens prima en krachtige tools mee voor het dagelijks leven.
Ze doet alles met heel veel toewijding, ze is er echt voor je, neemt ruim de tijd tot dingen echt verwerkt zijn en je voelt je heel welkom bij haar. Het is niet uurtje-factuurtje en als het klaar is, zoek het maar uit verder. Integendeel. Dankjewel Meinsje!

Yolanda

Meinsje is een hele fijne vrouw die je steunt en begeleid daar waar nodig is. Ik ben er nog niet maar door haar hulp ga ik er wel komen. Veel dank daarvoor.
Maaike

Ik ben enorm blij met de begeleiding die Meinsje mij samen met de engelen geeft. Haar energie is puur, oprecht en liefdevol. Je merkt dat er een hoop gebeurt en dat het je een duwtje in de juiste richting geeft zolang je zelf ook ervoor openstaat en je laat begeleiden. Geweldig teamwork op deze manier.

Yo

Meer wetenover AngelWorXX? Neem contact op.

12 + 14 =