SOUL-Healing Online Coaching

 

·        SOUL-HEALING ONLINE COACHING

     Als er geen zware blokkades vastzitten, maar je wel ondersteuning kunt gebruiken bij je proces, is er de SOUL-Healing Online Coaching. Een ideale manier om zelf aan de slag te gaan met jouw thema’s met ondersteuning van video’s en online begeleiding op afstand. De video’s kun je bekijken wanneer het jou uitkomt en zo vaak je wilt. Je krijgt er gratis toegang bij tot de speciale besloten Facebookgroep, gratis toegang tot Groepscoaching en Groepshealing op afstand en gratis persoonlijke begeleiding via email.

 

·       SOUL-Healing Online Coaching is de ideale ondersteuning als je tegen onzichtbare muren aanloopt en een steuntje in de rug kun gebruiken om deze muren om te gooien.

 

Wat levert het mij op?

Door de video's met de thema's te bekijken en te beluisteren, kun je stap voor stap alle Tips en Tools toe gaan passen in jouw leven.

Hierdoor zul je merken dat je:

  • Anders kijkt en omgaat met de uitdagingen die je anders zo uit balans trokken
  • Rustiger blijft in situaties die chaos veroorzaken
  • Beter met beide benen op de grond kunt blijven staan
  • Angst en paniek weg blijven
  • Je beter in balans bent
  • Meer vertrouwen hebt in Jezelf en het Universum
  • Meer van Jezelf gaat houden
  • Meer in je Kracht gaat staan
  • Gaat denken in mogelijkheden
  • Gaat Leven in plaats van Overleven

 

Hoe doe ik dat?

Als je de modules stap voor stap bekijkt en de stappen volgt die je te zetten hebt, dan word je meegenomen op reis in jezelf. Je leert jezelf beter kennen en krijgt inzichten waar oorzaken liggen en hoe je deze kunt aanpakken. Heb je meer begeleiding nodig? Bij de SOUL-Healing Online Coaching word je op allerlei manieren bijgestaan en begeleidt op afstand. Je kunt je vragen stellen in de besloten Facebookgroep en per email. Je krijgt altijd antwoord.

 

 

JA MAAR.......

 

·       Ik heb geen tijd

 Als je geen tijd hebt, dan zou je dit juist mogen doen. Waarom? Omdat je dan leert om voor jezelf te zorgen. Niet alleen op momenten dat het echt nodig is, maar ook op momenten dat je niet door hebt dat je maar doordraaft en alleen voor anderen in de weer bent en jezelf vergeet. En SOUL-Healing Online Coaching kun je op tijden bekijken die jou het beste uitkomen.

 

·       Ik weet niet of ik het wel kan

Alles wat je niet kunt, kun je leren en je kunt altijd veel meer dan je zelf denkt. Waarschijnlijk is er heel vaak tegen jou gezegd dat je iets niet kunt of dat het te moeilijk is voor jou. Nu mag jij jezelf gaan overtuigen dat je het wél kunt.

 

·       Ben ik dat wel waard

Jij bent het zeker wél waard! Jij bent nummer 1 in jouw leven. Jij bent Uniek, want van jou is er maar één op de hele wereld. En als je nog niet overtuigd bent, dan leer ik je dat in de SOUL-Healing Online Coaching.

 

·       Dat is toch niks voor mij

Dat zegt dat stemmetje steeds tegen jou. Dat stemmetje heet ego en probeert jou op allerlei manieren te manipuleren om je tegen te houden om te groeien en naar je gevoel te luisteren. Luister naar je gevoel, je hart. Wat zegt jouw gevoel tegen jou? Waarschijnlijk dat dit de juiste weg is om jezelf weer terug op de rails te zetten.

 

De Pakketten:

Pakket  3 maanden € 215,-   ( €   15,- korting)

Pakket  6 maanden € 425,-  (€   250,- korting)

Pakket 12 maanden € 800,-  (€ 100,- korting)

Als je beslist voor 1 november 2020, krijg je van mij een GRATIS Coaching Consult van 60 minuten ter waarde van € 55,-

 

·       Ik heb er geen geld voor

Als je geen geld hebt voor een heel pakket in één keer aan te schaffen, dan is er ook de mogelijkheid om een vast bedrag per maand te betalen. Hiervoor hoef je alleen maar even contact op te nemen met AngelWorXX.

 

·        Wat nu als ik niet weet of dit de juiste weg is voor mij?

Als je niet weet of de SOUL-Healing Online Coaching de juiste weg is voor jou, neem dan contact op en vraag een GRATIS kennismakingsgesprek aan. We hebben dan een gesprek via videobellen en dan kun je al jouw vragen stellen die je hebt. Samen kijken we dan welke weg het beste is voor jouw Hoogste Goed.

 

 

BESLIS VOOR 1 NOVEMBER 2020 EN KRIJG EEN GRATIS COACHING TER WAARDE VAN € 55,-

Schaf NU  jouw Pakket aan!

 

€ 225,00

€ 215,00