TWEE WERELDEN

De tweedeling die zich in de wereld manifesteert, voelen we ook binnenin onszelf. Dit komt doordat we door de verschuivingen in de energie letterlijk in meerdere dimensies leven. Het ene moment dreigen we meegesleurd te worden in chaos en manipulatie, het volgende moment voelt het alsof alles heel ver van ons vandaan plaats vindt. Dit komt doordat onze energietrilling schommelen. Wanneer we ons laten beïnvloeden door de machthebbers, de media en hun berichtgeving, dan worden we meegenomen in de energie van angst. Dit is een hele lage trilling waarop alles gedijt wat het daglicht niet kan verdragen. Wanneer we ons richten en afstemmen op de energie van liefde, licht en vertrouwen, dan gaat onze energietrilling meteen omhoog.

 

HOE KOM JE NU IN DIE HOGERE TRILLING?

Door rechtop te gaan staan met je hoofd rechtop en je armen wijd uit te spreiden. Zet je voeten een stuk uit elkaar en voel hoe jouw energie al meteen begint te veranderen. Door zo even te blijven staan gaat jouw energietrilling omhoog en kom je ook in je kracht te staan, iets wat in deze tijd heel erg nodig is om jezelf staande te houden. Doe deze oefening meerder keren per dag als je moeite hebt om in je kracht te blijven of jezelf op en neer voelt gaan in de energie.

 

WAAROM IS DIT ZO BELANGRIJK?

Duisternis kan niet leven op hoge trillingen van Licht en Liefde. Duisternis heeft de lage energie van angst nodig om te kunnen bestaan. Ze vegeteert op de angstenergie die ze bewust zaait onder de mensheid. Wanneer we dit leren zien en begrijpen, dan laten we ons nooit meer manipuleren door de sprookjes die ons worden verteld. Wanneer niemand meer meegaat in deze manipulatie, dan is de rol van het duister uitgespeeld.

Waar kies jij voor?