Waar zijn we in belandt met zijn allen? In wat voor wereld leven we nu? Volgen we de massa of gaan we zelf op onderzoek uit en trekken we onze eigen conclusies? Voeren we zonder erbij na te denken de orders uit van de opgelegde regels? Waarom accepteren we elkaars anders zijn niet van elkaar? Waarom worden vredelievende mensen in elkaar geslagen en opgedreven als vee omdat ze anders denken? Is dit de wereld waar we naartoe gaan en al grotendeels in leven? Willen we dit echt met zijn allen?

Wat ik zie en voel is een grote tweedeling. Een tweedeling die wordt geregisseerd door de machthebbers en de media die onder invloed staan van deze machthebbers. Het motto is verdeel en heers. Dit heeft tot voor kort heel goed gewerkt, maar helaas begint deze methode scheuren te vertonen. Er beginnen steeds meer mensen het spel door te krijgen en er is geen houden meer aan. Verandering is op komst en kan niet meer worden tegengehouden, hoe zeer ze hun best ook doen om ons de mond te snoeren en te manipuleren. Het spel is nu zo doorzichtig, dat de machthebbers zich in allerlei bochten moet wringen om stand te houden.

De uitvoerende krachten krijgen het steeds moeilijker en hebben gewetensbezwaren. Het zijn er meer dan we denken en het zal niet lang meer duren voor deze mensen naar buiten zullen komen en openlijk hun steun gaan betuigen aan de mensen die opkomen voor onze grondrechten.

In Liefde en Licht

Meinsje de Weerd

www.angelworxx.nl