Workshop
Wie is mijn Geleide Gids?


Workshop Wie is mijn Geleide Gids?

Tijdens de workshop wie is mijn Geleide Gids ga je ontdekken wie jou al jouw hele leven hier op aarde begeleid.
Je gaat ontdekken hoe je contact maakt met jouw Geleide Gids.
Je gaat leren op welke manieren je contact kunt maken met jouw begeleid(st)er.
Je gaat oefenen met deze mogelijkheden.


De workshop wordt in kleine groepjes van maximaal 6 personen gegeven in Leidschendam.
VOL=VOL


Hoe ziet de workshop Wie is mijn Geleide Gids eruit?

Tijdens de workshop  Wie is mijn Geleide Gids, ga je al doende ontdekken hoe jouw Gids heet en hoe jij contact maakt met hem/ haar.


  • We beginnen met een meditatie, waardoor je meteen in de juiste energie terecht komt om in contact te treden met jouw Gids.
  • Dan ga je samen met jouw Gids een tekening maken waarin een boodschap voor jou verborgen zit, die ik jou dan zal uitleggen.
  • Hierna gaan we aan de slag met de beginselen van automatisch schrift. Soms komen er meteen woorden, maar het kan ook zijn dat er alleen maar vormen op jouw papier zichtbaar worden. Jouw Gids is jou dan aan het voorbereiden op het automatisch schrift.
  • Aan het einde van de workshop krijg je van mij nog een gechannelde boodschap plus de naam van jouw Geleide Gids. Deze boodschap maak ik vooraf, dus voordat de workshop plaatsvindt.

Agenda

Kijk HIER wanneer de workshop gepland staat

 Heb je vragen? neem dan contact met mij op via het contactformulier op deze websiteWil jij ontdekken Wie jouw Geleide Gids is?

Meld jezelf dan nu aan voor de workshop.
 Jouw investering is € 55.-
Na jouw betaling is jouw plekje gereserveerd.
Na jouw aanmelding krijg je een mail met de de bevestiging van jouw reservering en krijg je ook het adres van de locatie toegestuurd.